Αγγειονευροχειρουργική

Η νευροχειρουργική αγγείων αφορά την αντιμετώπιση εγκεφαλικών ανευρυσμάτων και αρτηριοφλεβικών δυσπλασιών. Η σωστή αντιμετώπιση απαιτεί τη σύμπραξη διαφόρων ειδικοτήτων (νευροακτινολόγος, ακτινοθεραπευτής, νευρολόγος, νευροχειρουργός).

Η αντιμετώπιση εξαρτάται απο τη θέση, την ανατομία και τη γεωμετρία της αγγειακής ανωμαλίας καθώς και απο την κατάσταση του ασθενούς. Για τα συγκεκριμένα περιστατικά στην παρούσα φάση υπάρχει ανοιχτή συνεργασία με τo τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας του νοσοκομείου Metropolitan καθώς και την πανεπιστημιακή κλινική του Freiburg.

Τρισδιάστατη αγγειογραφία με ανεύρυσμα της πρόσθιας αναστομοτικής αρτηρίας Τρισδιάστατη αγγειογραφία με ανεύρυσμα της πρόσθιας αναστομοτικής αρτηρίας      Χειρουργικά Clips για τον αποκλεισμό ενδοκρανιακών ανευρυσμάτων Χειρουργικά Clips για τον αποκλεισμό ενδοκρανιακών ανευρυσμάτων  

 

Διεγχειρητικές εικόνες απο τον αποκλεισμό ανευρύσματος της οπίσθιας αναστομοτικής αρτηρίαςΔιεγχειρητικές εικόνες απο τον αποκλεισμό ανευρύσματος της οπίσθιας αναστομοτικής αρτηρίας

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της σελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για παθήσεις που αφορούν το νευρικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη και χρήζουν νευροχειρουργικής αντιμετώπισης.

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημητρίου Βασιλείου 11, Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 210-6743445
Κιν.: 6986 613333

E-mail: info@vougioukasv.gr


Social Media

Facebook Βασίλειου Βουγιούκα  Youtube Βασίλειου Βουγιούκα