Νέα

Ο Βασίλειος Βουγιούκας Προεδρεύει στο Συνέδριο Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης στη Βαρκελώνη 7-8.6.2017ΩΝΗ, 7-8.6.2017

O κ. Βασίλης Βουγιούκας, Διευθυντής Νευροχειρουργός του Μetropolitan Hospital προεδρεύει στο Συνέδριο «Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης» που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 7 και τις 8 Ιουνίου του 2017.

Περισσότερα

Νέα Τεχνολογία στην Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική Σπονδυλικής Στήλης από το Νοσοκομείο Metropolitan

Ο κόσμος της χειρουργικής αλλάζει με την παρουσία ενός νέου πρωτοποριακού συστήματος ενδοχειρουργικής απεικόνισης, το οποίο αποτελεί ΣΤΑΘΜΟ στη συγχρονη Ιατρική.

Πρόκειται για το πλήρες φορητό σύστημα αξονικής τομογραφίας O-arm, μια πολυδιάστατη πλατφόρμα η χρήση της οποίας εφαρμόζεται, ήδη, στα μεγαλύτερα χειρουργικά κέντρα παγκοσμίως.

Περισσότερα

Πελαγία Παπαμιχαήλ: Ευχαριστώ τον γιατρό μου, Βασίλη Βουγιούκα

Μετά το καλοκαίρι της ταλαιπωρίας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για την Πελαγία Παπαμιχαήλ. Η φόργουορντ του Ολυμπιακού, η οποία υποβλήθηκε πριν δέκα μέρες σε αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση στη μέση της στο νοσοκομείο Metropolitan από τον Βασίλη Βουγιούκα, μπήκε από σήμερα (21/09) στο στάδιο της αποθεραπείας.

Περισσότερα

Χειρουργήθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη

Σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα υποβλήθηκε η δύο φορές "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μαρία Πρεβολαράκη. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το νευροχειρουργό, Βασίλη Βουγιούκα.

Με χειρουργική επέμβαση, αποφασίσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του αυχένα που αντιμετωπίζει εδώ και 2,5 χρόνια η Μαρία Πρεβολαράκη.

Περισσότερα

Σε πρόγραμμα αποκατάστασης βρίσκονται οι Πανέττα και Λεμπέσης

Τέλος στο πρόβλημα τραυματισμού έδωσε την περασμένη εβδομάδα η Νίκη Πανέττα, που έκανε εγχείρηση στην μέση, προκειμένου να αφαιρέσει την κήλη. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν εγχειρίστηκε στο Metropolitan από τον Δημήτρη Βουγιούκα και είναι ήδη σε πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα.

Περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της σελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για παθήσεις που αφορούν το νευρικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη και χρήζουν νευροχειρουργικής αντιμετώπισης.

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημητρίου Βασιλείου 11, Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 210-6743445
Κιν.: 6986 613333

E-mail: info@vougioukasv.gr


Social Media

Facebook Βασίλειου Βουγιούκα  Youtube Βασίλειου Βουγιούκα