Ευμεγέθες ενδο-εξωκαναλικό νευρίνωμα Α3/4

Ασθενής 33 ετων με προοδευτική μυελοπάθεια, αστάθεια βάδισης και παραπάρεση. Η προεγχειρητική μαγνητική ανέδειξε ευμεγέθες ενδο-εξωκαναλικό νευρίνωμα Α3/4 με σημαντική πίεση επί του νωτιαίου μυελού και παθολογικό σήμα μυελοπάθειας.

Προεγχειρητικές Εικόνες

Η βλάβη αφαιρέθηκε μικροχειρουργικά μέσω μονόπλευρης προσπέλασης με δεξια ημιπεταλεκτομή και διατήρηση των δομών της μέσης γραμμής.

Η ασθενής ειχε άριστη μετεγχειρητική πορεία και έλαβε εξιτήριο 5 ημέρες μετά την επέμβαση.

Ο οφθαλμιατρικος ελεγχος επιβεβαιωσε σταθεροποιηση τηάβη αφαιρέθηκε μικροχειρουργικά μέσω μονόπλευρης προσπέλασης με δεξια ημιπεταλεκτομή και διατήρηση των δομών της μέσης γραμμής. ασθεμών της μέσης γραπεριορισμο πληρως την λειτουργικοτητα της και εχει επανελθει στις καθημερινες λειτουργιες χωρις περιορισμο

Η ασθενής ειχε άριστη μετεγχειρητική πορεία και έλαβε εξιτήριο 5 ημέρες μετά την επέμβαση.

Ο μετεγχειρητικός έλεγχος ανέδειξε την πλήρη εξαίρεση της βλάβης. Η ασθενής έχει ανακτήσει πλεον πλήρως την λειτουργικότητα της και έχει επανέλθει στις καθημερινές λειτουργίες χωρίς περιορισμούς.

Μετεγχειρητικές εικόνες

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της σελίδας είναι η παροχή πληροφοριών για παθήσεις που αφορούν το νευρικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη και χρήζουν νευροχειρουργικής αντιμετώπισης.

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημητρίου Βασιλείου 11, Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 210-6743445
Κιν.: 6986 613333

E-mail: info@vougioukasv.gr


Social Media

Facebook Βασίλειου Βουγιούκα  Youtube Βασίλειου Βουγιούκα