Σε χειρουργική επέμβαση λόγω στένωσης οσφυικής μοίρας υπεβλήθη σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

O κ. Βασίλης Βουγιούκας, Διευθυντής Νευροχειρουργός του Μetropolitan Hospital προεδρεύει στο Συνέδριο «Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης» που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 7 και τις 8 Ιουνίου του 2017.

Ο κόσμος της χειρουργικής αλλάζει με την παρουσία ενός νέου πρωτοποριακού συστήματος ενδοχειρουργικής απεικόνισης, το οποίο αποτελεί ΣΤΑΘΜΟ στη συγχρονη Ιατρική.

Πρόκειται για το πλήρες φορητό σύστημα αξονικής τομογραφίας O-arm, μια πολυδιάστατη πλατφόρμα η χρήση της οποίας εφαρμόζεται, ήδη, στα μεγαλύτερα χειρουργικά κέντρα παγκοσμίως.

Μετά το καλοκαίρι της ταλαιπωρίας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για την Πελαγία Παπαμιχαήλ. Η φόργουορντ του Ολυμπιακού, η οποία υποβλήθηκε πριν δέκα μέρες σε αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση στη μέση της στο νοσοκομείο Metropolitan από τον Βασίλη Βουγιούκα, μπήκε από σήμερα (21/09) στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα υποβλήθηκε η δύο φορές "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μαρία Πρεβολαράκη. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το νευροχειρουργό, Βασίλη Βουγιούκα.

Με χειρουργική επέμβαση, αποφασίσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του αυχένα που αντιμετωπίζει εδώ και 2,5 χρόνια η Μαρία Πρεβολαράκη.

Τέλος στο πρόβλημα τραυματισμού έδωσε την περασμένη εβδομάδα η Νίκη Πανέττα, που έκανε εγχείρηση στην μέση, προκειμένου να αφαιρέσει την κήλη. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν εγχειρίστηκε στο Metropolitan από τον Δημήτρη Βουγιούκα και είναι ήδη σε πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα.

Τρισδιάστατο σχέδιο. Απεικονιστικά Καθοδηγούμενη Νευροχειρουργική: Ενα GPS για τον εγκεφαλο και τη σπονδυλική στήλη.

Οι πιο ασφαλείς οι λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας είναι:

Σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα υποβλήθηκε η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου από τον νευροχειρούργο Βασίλη Βουγιούκα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που την ανάγκασε να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου…