Μετά το καλοκαίρι της ταλαιπωρίας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για την Πελαγία Παπαμιχαήλ. Η φόργουορντ του Ολυμπιακού, η οποία υποβλήθηκε πριν δέκα μέρες σε αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση στη μέση της από τον Βασίλη Βουγιούκα, μπήκε από σήμερα (21/09) στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο εξαιρετικός νευροχειρουργός έκανε επαναληπτική εξέταση στην Παπαμιχαήλ την Παρασκευή (18/09) κι αφού επιβεβαίωσε ότι η μετεγχειριτική της πορεία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, άναψε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσουν οι θεραπείες και η ενδυνάμωση, με στόχο την όσο πιο σύντομη επιστροφή της σε αγωνιστική δράση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βασίλη Βουγιούκα, για την προσπάθειά του να με κάνει καλά. Πλέον, αισθάνομαι υπέροχα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσφέρω ότι περισσότερο μπορώ στην φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων», δήλωσε στο sportshero.gr, η διεθνής μπασκετμπολίστρια, που χαρίζει ξανά μετά από τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες, απλόχερα το χαμόγελό της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ